Projectbegeleiding > Verandermanagement

Af en toe is het nodig dat vaste gewoonten doorbroken worden. Door een reorganisatie, automatisering of productie-uitbreiding bijvoorbeeld. Of een bedrijf krimpt in om kosten te besparen. Het bedrijf verhuist, maar met een krap budget. Hoe krijgt de werkgever alle neuzen dezelfde kant op? 

Houding-en-Werk maakt zich sterk om een breed draagvlak te creƫren voor het doorvoeren van veranderingen. In plaats van snel beslissingen te nemen over mensen, neemt de projectbegeleider tijd om samen met de mensen de plannen te gaan uitvoeren. Hij heeft het geduld om mensen uit te leggen waarom er beslissingen worden genomen. Als buitenstaander is het bovendien gemakkelijker om moeilijke beslissingen uit te leggen, dan als directbetrokkene. Managers kunnen zich impopulair maken en daardoor hun gezag verliezen.

Met ondersteuning van Houding-en-Werk kunnen veranderingen doorgevoerd worden. Werknemers gaan het nut van de veranderingen in zien en zullen sneller bereid zijn om hun vaste patronen te doorbreken en de schouders er onder te zetten. Het resultaat is een krachtige organisatie die gedragen wordt door de werknemers: de sleutel tot succes.

Urenco Almelo – Verbetering traceerbaarheid van de ontwikkeling en productie van Verrijkingscentrifuges.

 

Projectbegeleiding                    Verandermanagement                     Projectmanagement

Houding-en-Werk

Als Houding-en-Werk Beweegt
Veranderen Mensen
Neem vrijblijvend contact >> op.

Onze Clientele

Sensire

Quick Scan

Test nu uw eigen situatie op Intake >>.

 

Voorstelling h-en-W met houten poppetjes (17)

Tot ziens op onze eerste afspraak:

Houding-en-Werk
Van Hoornlaan 57
7207 JJ Zutphen
The Netherlands
Tel: +31 (0)575 775 624
Tel: +31 (0)6 220 92 94 8

Bel me terug