Arbobegeleiding > Arbotraining

Houding-en-Werk verzorgt arbotrainingen voor groepen werknemers. Nieuwe werknemers bijvoorbeeld leren zo direct hoe ze hun werk moeten gaan uitvoeren. Onder meer werknemers in de zorg moeten voortdurend bukken en tillen. In een buk- en tiltraining van Houding-en-Werk leren ze hoe ze dit op een verantwoorde wijze kunnen doen. In speciale RSI-preventie trainingen leren werknemers hoe ze bewegingen die ze steeds moeten herhalen het beste kunnen uitvoeren.

De arbotrainingen zijn gericht op groepen. De werknemers krijgen theorie over het menselijk lichaam, ze ontdekken waarom ze bepaalde bewegingen op een bepaalde manier moeten doen en ze gaan dat ook zelf doen. De trainingen worden verzorgd bij de werkgever, zodat de materialen uit de dagelijkse werkzaamheden van de werknemers binnen handbereik zijn. Daardoor sluit de training naadloos aan op de dagelijkse werkzaamheden.  

Indien gewenst of nodig worden de trainingen gecombineerd met de interventie, waarin de werknemers individueel advies en begeleiding krijgen. De bedrijfsoefentherapeut geeft tips, signaleert problemen en rapporteert dit aan de werkgever.

Binnenkort kunt u uw eigen situatie testen met de volgende werkplekanalyse:

Tot die tijd kunnen wij deze test voor u telefonisch afnemen en sturen wij het resultaat van de preventieve maatregel naar u toe!

Werkplekanalyse, met 5 meerkeuzevragen kunt u al een risicoanalyse maken van eigen werksituatie.

 

Interventie                    Arbotraining                      Re-intergratie

Houding-en-Werk

Als Houding-en-Werk Beweegt
Veranderen Mensen
Neem vrijblijvend contact >> op.

Onze Clientele

Salinco

Quick Scan

Test nu uw eigen situatie op Intake >>.

 

Voorstelling H-en-W, houten poppetjes 012

Tot ziens op onze eerste afspraak:

Houding-en-Werk
Van Hoornlaan 57
7207 JJ Zutphen
The Netherlands
Tel: +31 (0)575 775 624
Tel: +31 (0)6 220 92 94 8

Bel me terug