Arbobegeleiding > Interventie

De caissière in de supermarkt krijgt polsklachten omdat ze niet vanuit haar arm maar vanuit haar pols de producten langs de scanner beweegt. De magazijnmedewerker heeft rugklachten omdat hij de dozen op een verkeerde manier optilt.

De bedrijfsoefentherapeut kijkt naar hoe werknemers hun dagelijkse werk doen. Juist door altijd in dezelfde houding te werken of door verkeerde bewegingen te maken kunnen klachten aan het bewegingsapparaat ontstaan. De bedrijfsoefentherapeut neemt de tijd voor elke individuele werknemer en iedereen krijgt persoonlijke adviezen over hoe hij of zij zijn taken op een verantwoorde manier kan uitvoeren.

Lian Meurs bezoekt elke werknemer, geeft adviezen voor aanpassingen en leert de medewerker hoe hij of zij daarmee moet omgaan. De oplossingen die Lian bedenkt hoeven geen geldverslindende hulpmiddelen te zijn. Een beeldscherm dat hoger moet staan, kan bijvoorbeeld ook gewoon op een pak papier staan in plaats van op een ergonomisch ontworpen bureau.

Elke werkgever heeft de plicht om een goede werkomgeving te scheppen voor de werknemers. Door preventief elke werknemer advies op te maat te geven over hoe zij hun dagelijkse werkzaamheden zo verantwoord mogelijk kunnen doen, wordt het ziekteverzuim teruggedrongen.

Albert Heijn – werkhouding vakken vullen, Equens -werkhouding bureau, Specialty Packaging – werkhouding productie

 

Interventie                    Arbotraining                      Re-intergratie

Houding-en-Werk

Als Houding-en-Werk Beweegt
Veranderen Mensen
Neem vrijblijvend contact >> op.

Onze Clientele

Autosnuverink

Quick Scan

Test nu uw eigen situatie op Intake >>.

 

Voorstelling h-en-W met houten poppetjes (11)

Tot ziens op onze eerste afspraak:

Houding-en-Werk
Van Hoornlaan 57
7207 JJ Zutphen
The Netherlands
Tel: +31 (0)575 775 624
Tel: +31 (0)6 220 92 94 8

Bel me terug