Projectbegeleiding – Projectmanagement

Nieuwe software moet in het bedrijf geïntegreerd worden en iedereen moet er mee leren werken. Afdelingen moeten verhuisd worden, intern of naar een nieuwe locatie. Voorbeelden van activiteiten die uw hele bedrijf kunnen ontregelen. Terwijl u juist wil dat het bedrijf gewoon doordraait en dat uw klanten niets merken van de ontwikkelingen achter de schermen.

In dat geval kan Houding-en-Werk ondersteuning bieden. Ben Doorn bereidt de uitvoeringen van dergelijke projecten zorgvuldig voor. Hij stelt een projectplan op, legt budgetten en tijden vast en zorgt dat de uitvoering in logische volgorde verloopt. Goed projectmanagement neemt u een hoop zorgen uit handen. Uw bedrijf functioneert zoals het hoort en ondertussen vinden stapsgewijs ingrijpende veranderingen plaats.

Als het project wordt afgesloten, kijkt u terug op een soepel proces, dat niet te veel beslag op mensen heeft gelegd. De omzet is niet gestagneerd en het bedrijf draait na afloop nog beter dan ervoor. Want elk project is er natuurlijk op gericht om processen binnen uw bedrijf te optimaliseren.

 

Timmerije Neede – Opzetten PM-afdeling , Texas Instruments Almelo – Interne Verhuizing met Cubicles

 

 

Projectbegeleiding                  Verandermanagement                     Projectmanagement

Houding-en-Werk

Als Houding-en-Werk Beweegt
Veranderen Mensen
Neem vrijblijvend contact >> op.

Onze Clientele

Opella (Breukelderhof)

Quick Scan

Test nu uw eigen situatie op Intake >>.

 

IMGP8003

Tot ziens op onze eerste afspraak:

Houding-en-Werk
Van Hoornlaan 57
7207 JJ Zutphen
The Netherlands
Tel: +31 (0)575 775 624
Tel: +31 (0)6 220 92 94 8

Bel me terug