Intake

Landelijk mislukken ongeveer 70% van alle advies- en verandertrajecten. Wij kunnen met trots zeggen dat vrijwel alle trajecten het beoogde eindresultaat hebben behaald. De belangrijkste reden is dat wij het verandertraject niet overslaan.
In de volgende animatie wordt onze werkwijze in 30 sec duidelijk: de
“Veranderfase” >>

Een reorganisatie bestaat doorgaans uit twee fases : de inventarisatie (+ presentatie),  de implementatie. Houding-en-Werk houden zich vooral bezig met de fase daartussen:  de Veranderfase.

De scoringskans heeft vooral te maken met de analyse vooraf. Waar heeft een organisatie behoefte aan en welke rol kunnen de medewerkers hierin spelen. Voordat wij aan het werk gaan brengen wij de bestaande situatie nauwkeurig in kaart. Dit kan door middel van een bedrijfstest en een risicoanalyse die iedere situatie toetst op faalkansen. Daarna wordt met de directie een plan van aanpak gemaakt. In dit plan wordt in een vaste strategie de specifieke wensen van de organisatie samengevat. Daarna wordt het plan besproken en ten uitvoer gebracht.

In onze aanpak zijn vrijwel alle medewerkers betrokken in meer of mindere mate. Echter zal niemand voor verrassingen komen te staan en staat de individuele benadering bij ons voorop.  De implementatiefase wordt voor 90% uitgevoerd door uw medewerkers, ons werk zit er dan grotendeels op!!

Wij adviseren u de bedrijfstest uit te voeren. Het advies dat hieruit voortvloeit zal gespreksstof zijn bij de intake van uw veranderproces.

Tot ziens, we nodigen u  graag uit voor een eerste gesprek!

 

Test nu uw eigen situatie met onze Quick-Scan >>

Houding-en-Werk

Als Houding-en-Werk Beweegt
Veranderen Mensen
Neem vrijblijvend contact >> op.

Onze Clientele

Texas Instruments

Quick Scan

Test nu uw eigen situatie op Intake >>.

 

IMGP8007

Tot ziens op onze eerste afspraak:

Houding-en-Werk
Van Hoornlaan 57
7207 JJ Zutphen
The Netherlands
Tel: +31 (0)575 775 624
Tel: +31 (0)6 220 92 94 8

Bel me terug