Klachten hebben is vervelend, vooral als er werk op je ligt te wachten. Toch ontstaan klachten soms juist door de houding bij bepaalde werkzaamheden. Hoe kun je hier het beste mee omgaan?

Lian Meurs kijkt samen met mensen naar hun houding- en bewegingspatroon tijdens de werkzaamheden en stimuleer het bewustwordingsproces. Mensen gaan inzien wat ze kunnen veranderen, waardoor de klachten verdwijnen. Ook leert Lian hen om zichzelf te corrigeren wanneer de klachten terugkeren. Door samen een oplossing te bedenken, krijgt de werknemer weer plezier in het werk.

Lian Meurs is bedrijfsoefentherapeut en oefentherapeut Mensendieck. Als bedrijfsoefentherapeut is zij er op gericht om de lichamelijke belasting van werknemers te verminderen en om de lichaamshouding te verbeteren. Hiermee kunnen klachten aan het bewegingsapparaat worden voorkomen. Ook besteedt zij aandacht aan ergonomische aspecten.

Zorgen is Ontzorgen

Lian Meurs  ontzorgt mensen door verband te leggen tussen de werksituatie, persoonlijke situatie en eventuele klachten of beperkingen zowel lichamelijk als  mentaal. Dit doet zij zowel één op één met de werknemer, als in groepsverband. Zij geeft de mensen  handvatten mee om terugval  te voorkomen.

Bedrijven die van haar diensten gebruik maken zijn onder meer Heiniken, Equens, Vervoersbedrijf Utrecht, Weevers,  PD.
Lees meer in het cv van Lian.

Houding-en-Werk

Als Houding-en-Werk Beweegt
Veranderen Mensen
Neem vrijblijvend contact >> op.

Onze Clientele

Urenco

Quick Scan

Test nu uw eigen situatie op Intake >>.

 

IMGP8003

Tot ziens op onze eerste afspraak:

Houding-en-Werk
Van Hoornlaan 57
7207 JJ Zutphen
The Netherlands
Tel: +31 (0)575 775 624
Tel: +31 (0)6 220 92 94 8

Bel me terug