Reorganisaties gaan gepaard met veranderingen. Ieder mens ervaart een verandering anders en verwerkt dit op eigen wijze. Toch kan dit lastig zijn, vooral als je met hart en ziel in de zaak zit. Hoe kun je de mensen een handje helpen?

Met de aanwezige kennis en ervaring help ik mensen stap voor stap door deze fase heen. De betrokkenheid wordt hoger en zelfredzaamheid groter. Ieder mens blijkt heel goed in staat verbeteringen te ontwikkelen wanneer deze zich betrokken voelt. In dit soort processen geef ik sturing in groepsverband en begeleid ik mensen zo nodig individueel. En dan krijgen mensen plezier in de verandering.

Ben Doorn is specialist op het gebied van projectmanagement en verandermanagement. Met zijn analytisch denkvermogen weet hij tot de kern van problemen door te dringen en die op te lossen. Hij heeft een eigen werkwijze ontwikkeld die het mogelijk maakt om projecten systematisch en succesvol te volbrengen. Ook pakt hij moeiteloos bedrijfsprocessen aan.  Met zijn ervaring uit de maritieme sector streeft hij er naar om met de bestaande bemanning de thuishaven te bereiken.

Gericht op een efficiƫnte bedrijfsvoering

Ben Doorn doorziet snel hoe processen in elkaar zitten en ontdekt waar problemen kunnen ontstaan. Zijn adviezen zijn altijd gericht op een nog efficiƫntere bedrijfsvoering.

Ervaring heeft hij met zowel korte als langlopende projecten bij onder meer Bam, VolkerRail, Rijkswaterstaat, Urenco, Akzo Salinco, Texas Instruments en Stork.
Lees meer in het cv van Ben.

Houding-en-Werk

Als Houding-en-Werk Beweegt
Veranderen Mensen
Neem vrijblijvend contact >> op.

Onze Clientele

akzonobel

Quick Scan

Test nu uw eigen situatie op Intake >>.

 

Voorstelling H-en-W, houten poppetjes 003

Tot ziens op onze eerste afspraak:

Houding-en-Werk
Van Hoornlaan 57
7207 JJ Zutphen
The Netherlands
Tel: +31 (0)575 775 624
Tel: +31 (0)6 220 92 94 8

Bel me terug